Δίπλα στη Αττική Οδό
Εύκολη πρόσβαση

Parking για το Αεροδρόμιο
Στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Ασφαλής Φύλαξη
24 ώρες το 24ωρο

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 7/6/23 Ο ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΒΙΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΩΝ TRANSFER-ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ (30 Μ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ 5 ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΦΙΞΕΩΝ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 7/6/23 Ο ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΒΙΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΩΝ TRANSFER-ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ (30 Μ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ 5 ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΦΙΞΕΩΝ

Ανέμελο παρκάρισμα
στο Αεροδρόμιο Αθηνών

Ασφαλές, ευρύχωρο και μόλις λίγα λεπτά μακριά

Κάντε κράτηση

Το προφίλ μας

Το Mega Air Parking προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη λύση στάθμευσης και μεταφοράς σας στο Αεροδρόμιο Έλ. Βενιζέλος. Είναι τo μεγαλύτερο parking των Μεσογείων με προδιαγραφές παροχών και ασφαλείας για τo όχημα σας. Λειτουργεί όλο το 24ωρο - 365 ημέρες τον χρόνο. Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται 2,5 χλμ από το Αεροδρόμιο σε ένα περιφραγμένο χώρο 6.500 τ.μ.

Κάντε κράτηση

Κάντε κράτηση

Κατα την είσοδό σας, αφήνετε το αυτοκίνητό σας στον χώρο του parking και τα κλειδιία. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας δώσει το δελτίο εισόδου σας και άμεσα θα αναχωρήσετε για το αεροδρόμιο.

Άμεση πρόσβαση στον χώρο (Με κατεύθυνση προς το Αεροδρόμιο, βγαίνετε στην τελευταία έξοδο της Αττικής Οδού «Τοπικές Οδοί – Κ1», στρίβετε αριστερά στο STOP που θα συναντήσετε και το Mega Air Parking θα βρίσκεται αντί του κόμβου.

Βιντεοσκόπηση με σύστημα παρακολούθησης με κάμερες (CCTV) και φωτισμός φώτα LED τελευταίας τεχνολογίας για απόλυτη ασφάλεια.

Κατά την επιστροφή σας, εφόσον έχετε πάει στον χώρο όπου σας αφήσαμε κατά την έισοδο (τουριστικά λεωφορεία) μας παίρνετε τηλέφωνο και βρισκόμαστε άμεσα στον χώρο για να σας παραλάβουμε.

Κατά την άφιξή σας στο πάρκινγκ. Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει την παραλαβή του αυτοκινήτου σας και σας παραδίδει μηχανογραφημένη απόδειξη παραλαβής.

Eφόσον προσθέσετε πλύσιμο/καθαρισμό στην κράτησή σας, το όχημά σας θα έχει καθαριστεί στο χέρι με τα ποιοτικότερα υλικά της αγοράς.

Άμεση και δωρεάν μεταφορά από/προς Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος σε 3 λεπτά με άνετα και καινούρια mini bus

Έμπειρο προσωπικό στην διάθεσή σας

Μηχανογραφημένη απόδειξη-τιμολόγιο παραλαβής του οχήματός σας.

Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με μετρητά ή κάρτα.